Што е MobiMark?

MobiMark e платформа за промотивни кампањи и пораки.

Недостатокот на брзата комуникација со клиентите може да се покаже како пречка во развојот на бизнисот.Со MobiMark можете лесно да го управувате протокот на информации кон вашите клиенти испраќајќи им новини и специјални предлози преку SMS.

.
Види повеќе>>
Што добивате со MobiMark?

Добивате време, заштедувате средства, привлекувате нови клиенти.

Со помош на MobiMark создавате лесно рекламни кампањи и ја управувате со леснотија листата на претплатници до кои сакате да стигнат вашите специјални предлози. Вашите клиенти се секогаш информирани, вашиот бизнис – профитабилен!

.
Види повеќе>>
Испратете промотивни SMS пораки

Започнете уште сега со БЕСПЛАТНА регистрација

Испраќајте промотивни пораки и корисни информации за вашите клиенти!

Веќе имате регистрација?, Влезете во вашиот профил
Нашите клиенти и бизнис партнери

©2012 MobiMark. Сите права се задржани